ACİL KURTARICI ÇAĞIRIN!

  • UZUN MESAFE ARAÇ TRANSFERİNİ OTO KURTARICI / ÇEKİCİ İLE YAPMANIN AVANTAJLARI

    UZUN MESAFE ARAÇ TRANSFERİNİ OTO KURTARICI / ÇEKİCİ İLE YAPMANIN AVANTAJLARI

    Günümüzde araçlar çok fazla çeşitlilik gösteriyor. Lüks araçlar, klasik araçlar, özel amaçlı araçlar, iş makineleri, filo araçları vs.. Lüks ya da klasik bir aracın binlerce kilometre belirsiz yol şartlarında kullanılması ya da zorlu arazi şartları için hazırlanmış bir off-road aracının yarış/eğitim noktasına araç ayarlarını zorlayacak mesafelere transferi ya da bir kar küreme aracının diğer bir ile transferi ya da bir şirket aracının diğer şubeye transferi gibi durumlar söz konusu olabiliyor. Kullanım amacı, 'kısa mesafelerde geçerli' bu araçların uzun mesafelerdeki transferleri başlı başına bir operasyon olarak ele alınmayı gerektiriyor.

  • HANGİ DURUMLARDA OTO KURTARICI - ÇEKİCİ ÇAĞIRMALISINIZ?

    HANGİ DURUMLARDA OTO KURTARICI - ÇEKİCİ ÇAĞIRMALISINIZ?

    Araçlarımız hemen her gün yoğun trafiğe maruz kalıyor ve ev-iş-ev ekseninde ya da alakasız bir yerlerde 'ben artık gitmeyeceğim' deyiveriyor. Aracımızdan vazgeçemeyeceğimize göre, bu noktada bize düşen onu gitmeye ikna etmek ya da onu ikna olacağı noktaya taşıtmak.

  • HANGİ OTO KURTARICIYA - ÇEKİCİYE GÜVENMELİSİNİZ ?

    HANGİ OTO KURTARICIYA - ÇEKİCİYE GÜVENMELİSİNİZ ?

    Aracınız yolda kaldı, hareket etmiyor, aracın gösterge panelinde ilk defa gördüğünüz işaretler yanıp sönüyor... Ne yapacaksınız, kimi arayacaksınız, KİME GÜVENECEKSİNİZ?

  • OTO KURTARICI - ÇEKİCİ ARACI ULAŞTIĞINDA YAPILMASI GEREKENLER

    OTO KURTARICI - ÇEKİCİ ARACI ULAŞTIĞINDA YAPILMASI GEREKENLER

    Telefonla, sigorta şirketinden, asistans firmanızdan, çalıştığınız oto kurtarma firması ya da yetkili servisten edindiğiniz kurtarıcı araç plakası ve sürücü bilgilerini, gelen aracın plakası ve sürücü kimliği ile karşılaştırın.

© Copyright 2017 - 2024 Tüm hakları saklıdır. Web Yazılım, Web Sitesi