ACİL KURTARICI ÇAĞIRIN!

OTO KURTARICI - ÇEKİCİ ARACI ULAŞTIĞINDA YAPILMASI GEREKENLER

OTO KURTARICI - ÇEKİCİ ARACI ULAŞTIĞINDA YAPILMASI GEREKENLER

OTO KURTARICI ARACI ULAŞTIĞINDA YAPILMASI GEREKENLER

* "OTO KURTARICI ARACI BEKLENİRKEN YAPILMASI GEREKENLER" blogumuzda iletilen hususları yerine getirdiğinizden emin olun.

* Telefonla, sigorta şirketinden, asistans firmanızdan, çalıştığınız oto kurtarma firması ya da yetkili servisten edindiğiniz kurtarıcı araç plakası ve sürücü bilgilerini, gelen aracın plakası ve sürücü kimliği ile karşılaştırın.

*Daha önceden topladığınız özel eşyalarınızı aracınızın içinden alın.

* Aracınızın durumunu, arızanın nasıl oluştuğunu, aracınızın hangi sistemlerinin çalışmadığını ya da hasarlı olduğunu, oto kurtarıcı sürücüsüne detaylı olarak iletin.

* Aracınızın orjinal çeki demirini oto kurtarıcı sürücüsüne teslim edin.

* Aracınızın, oto kurtarıcı aracının üzerine alınmadan önceki durumunun detaylı fotoğraflarının çekildiğinden emin olun.

* Aracınız çekilirken sizin ve araç içindeki diğer yolcuların operasyon alanından uzakta, güvenli bir mesafede olduğunuzdan emin olun.

* Operasyon alanının çevresindeki akan trafiğe karşı tedbirli olun.

* Aracınızı mutlaka teslim tutanağı ile teslim edin. Tutanakta detaylı olarak kişisel bilgilerinizin ( isim-soyadı, telefon, e-posta vs ) yer aldığından,aracınızın mevcut durumunun detaylı olarak belirtildiğinden emin olun.

* Daha önceden karar vermiş olduğunuz, aracınızın götürüleceği  servis işletmesinin isim ve konumunu sürücüye bildirin ve tutanağa yazdırın. Tutanağın bir nüshasını alın.

* Oto kurtarıcı aracı bölgeyi terk ettikten sonra, güvenli bir araç ile ilgili konumu terk edin.

* Daha sonra aracınızın, belirttiğiniz servise teslim edilip edilmediğini kontrol edin.

Etiketler

© Copyright 2017 - 2024 Tüm hakları saklıdır. Web Yazılım, Web Sitesi