ACİL KURTARICI ÇAĞIRIN!

UZUN MESAFE ARAÇ TRANSFERİNİ OTO KURTARICI / ÇEKİCİ İLE YAPMANIN AVANTAJLARI

UZUN MESAFE ARAÇ TRANSFERİNİ OTO KURTARICI / ÇEKİCİ İLE YAPMANIN AVANTAJLARI


UZUN MESAFE ARAÇ TRANSFERİNİ OTO KURTARICI/ÇEKİCİ İLE YAPMANIN AVANTAJLARI
Günümüzde araçlar çok fazla çeşitlilik gösteriyor. Lüks araçlar, klasik araçlar, özel amaçlı araçlar, iş makineleri, filo araçları vs..
Lüks ya da klasik bir aracın binlerce kilometre belirsiz yol şartlarında kullanılması ya da zorlu arazi şartları için hazırlanmış bir off-road aracının yarış/eğitim noktasına araç ayarlarını zorlayacak  mesafelere  transferi ya da bir kar küreme aracının diğer bir ile transferi ya da bir şirket aracının diğer şubeye transferi gibi durumlar söz konusu olabiliyor.  Kullanım amacı, 'kısa mesafelerde geçerli' bu araçların uzun mesafelerdeki transferleri başlı başına bir operasyon olarak ele alınmayı gerektiriyor.
Bu noktada çoklu ya da tekli oto kurtarıcı-çekiciler devreye giriyor. Aracın ağırlığına, boyutlarına göre, sayısına göre tespit edilen oto kurtarıcı/çekici, aracınızı kapıdan kapıya %100 sigortalı bir şekilde teslim edebiliyor,  siz de aracınızı  kargo gönderir gibi transfer etmiş oluyorsunuz.
Avantajlar !!!

*  Aracınızı kullanım amacı dışında kullanmayarak muhtemel arıza ve komplikasyonların önüne geçmiş oluyorsunuz.

* Uzun mesafe sürüşü tecrübe gerektiren bir konu, sürücünüzü ( ki bu kendiniz de olabilirsiniz ) uzun mesafe risklerinden korumuş oluyorsunuz.

*Sürücünüzün  zamanını boşa harcamamış oluyorsunuz. Vakit nakittir.

* Oto kurtarıcı çekici/kurtarıcı ile hemen hemen aynı miktarda yakıt tüketiminde bulunacakken bu tutarı çekici firmaya yüklemiş oluyorsunuz.

* Yolda karşılaşacağınız trafik uygulamalarından kaçınmış oluyorsunuz.

* Oto kurtarıcı/çekici firma bu transferleri sürekli yaptığı için tüm bu risk ve maliyetlerin üzerine küçük bir hizmet bedeli koyarak transferinizi gerçekleştirebiliyor.

*Üstelik tüm bu hizmetler %100 sigortalı.

Etiketler

© Copyright 2017 - 2024 Tüm hakları saklıdır. Web Yazılım, Web Sitesi