ACİL KURTARICI ÇAĞIRIN!

YOL YARDIM HİZMETİ NEDİR,  BU HİZMETE NASIL ULAŞILIR ?

YOL YARDIM HİZMETİ NEDİR, BU HİZMETE NASIL ULAŞILIR ?


YOL YARDIM HİZMETİ NEDİR,  BU HİZMETE NASIL ULAŞILIR ?

Günümüzde araç kullanımı, aracın beraberinde taşıdığı tüm riskleri de göz önünde bulundurmayı gerektiriyor. Artık tüm markalar bir yerel tamir, bakım ve destek ağına sahip. Bu firmalar sizi içinde bulunduğunuz olumsuz durumdan kurtarmak için tüm altyapısını kurmuş durumda. Yine tüm sigorta firmaları bu altyapıyı sizlere her durumda ulaştırabiliyor.

Peki, nedir bu yol yardım?
Yol yardım hizmeti, aracınızda her hangi bir anda meydana gelen kaza,arıza, yakıt bitmesi, anahtar kaybolması vs gibi olumsuz durumların, çağrınız üzerine, profesyoneller tarafından en hızlı şekilde çözüme ulaştırılması ya da aracınızın yetkili servislere ulaştırılması ve duruma göre ikame araç temini olarak özetlenebilir.

Yol yardım hizmetine nasıl ulaşabilirim?
* Aracınız garanti kapsamında ise ya da araç markanızın ekstra yol yardım paketini satın almış iseniz bu hizmete teminatları kapsamında ulaşabilirsiniz. Aracınızın kullanım kılavuzunda ya da araç camına yapıştırılmış etikette yazılı yol yardım hattı telefonuna ulaşmanız, bu hizmete ulaşmanızı sağlayacaktır.

* Aracınızı kasko sigortası yaptırmış iseniz, ya da trafik sigortasına ek paket olarak yol yardım teminatı eklemiş iseniz, bu hizmete, teminatınız dahilinde, poliçenizde yazan yol yardım hattı telefonunu arayarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca ferdi kaza sigortaları, hayat sigortaları da bu hizmeti kapsayabiliyor.

* Kredi kartı, ya da bireysel krediler gibi banka ürünleri de yol yardım hizmetini içerebiliyor.

Bu noktada önemli olan, yukarıda saydığımız ya da başka ürünler vasıtasıyla, yol yardım hizmeti hakkına sahip olup olmadığınızın, farkında olmanızdır. Bunu her hangi bir kaza, arıza vs anında değil, daha önceden yapmanız, bu olumsuz durumlarda işinizi çok daha kolaylaştıracaktır.


Yol yardım hizmetinin içeriği nedir?
Bu hizmetin içeriği, hizmeti satın aldığınız firma ile yaptığınız sözleşmeye göre değişir. Yine de genel anlamda özetlersek,yol yardım hizmeti 7/24-365 gün geçerli olmak üzere;

* Arızalı / kazalı aracın, anlaşmalı oto kurtarıcı firması yardımıyla en yakın servise ulaştırılması ya da km sınırı olmaksızın istenilen yere ulaştırılması hizmetini

* Aracın anahtarı kayıp/çalıntı durumunda ise anahtarcı gönderilmesini ya da oto kurtarıcı ile yetkili servise ulaştırılmasını  

* Lastik ile ilgili sorunlarda, lastiğin değiştirilmesi ya da aracın oto kurtarıcı ile lastikçiye ulaştırılması hizmetini

* Yakıt bittiğinde en yakın benzinciye ya da oto kurtarıcı ile yetkili servise ulaştırılması hizmetini

* Aracınızın tamir-bakımı süresince yerine ikame araç temin edilmesini içerir.

Bu noktada hangi şartlarda, hangi haklara sahip olduğunuzu önceden bilmekte, büyük fayda var.


Şüphe yok ki olumsuz durumları ön görerek, her hangi bir kanaldan yol yardım hizmeti satın almak ve  bu olumsuz durumları profesyonel ekiplerin güvencesinde karşılamak, uzun vadede her zaman lehinize olacaktır.   

KAZASIZ VE ARIZASIZ GÜNLER DİLERİZ...

 

Etiketler

© Copyright 2017 - 2024 Tüm hakları saklıdır. Web Yazılım, Web Sitesi