ACİL KURTARICI ÇAĞIRIN!

BEYLİKDÜZÜ İLÇESİNDE OTO KURTARMA - ÇEKİCİ FAALİYETLERİ

BEYLİKDÜZÜ İLÇESİNDE OTO KURTARMA - ÇEKİCİ FAALİYETLERİ

Beylikdüzü ilçesi, Marmara bölgesine bağlı İstanbul ilinin bir ilçesidir. 37 km2 yüzölçümüne sahip ilçenin batısında Büyükçekmece, kuzeyinde Esenyurt, doğusunda ise Avcılar ilçeleri bulunmaktadır. 2017 nüfusu 314.670 olan ilçenin nüfusu, yoğun inşaat faaliyetleri ve göç sonucu, son üç yılda %20 artmıştır.

İlçe Avrupa ve Asya'yı bağlayan E-5 karayol5u üzerinde bulunduğundan dolayı stratejik bir konuma sahiptir. Ayrıca TEM oto yoluna Avcılar ve Hadımköy bağlantı yolları ile bağlanılabilmektedir.

Beylikdüzü ilçesi, güneyinde bulunan ve önemli bir ticaret denizi olan Marmara denizinde, 12.4 km'lik bir kıyı şeridine sahiptir. İlçenin, Yakuplu mevkiinde bulunan Ambarlı Limanı ve Haramidere Dolum Tesisleri, ithalat ve ihracat açısından büyük bir ekonomik ve stratejik öneme sahiptir.

Oto kurtarıcı - çekici firmaları açısından incelediğimizde ise

*  Beylikdüzü ilçesinin, E-5 karayolu üzerinde bulunması ve TEM otoyolunun Avcılar ve Hadımköy bağlantı yollarına komşu olması, oto kurtarma - çekici firmaları için  büyük bir avantajdır. Oto kurtarıcılar bu karayollarını kullanarak İkitelli ve Maslak organize sanayi bölgelerine ve Anadolu geçişi için 15 Temmuz Şehitler köprüsüne, Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne ve  Yavuz Sultan Selim köprüsüne kolayca ulaşabilirler.

* Beylikdüzü ilçesinin Trakya bölgesine olan yakınlığı, oto kurtarıcı ve çekici firmalarını, Trakya bölgesi için ciddi bir alternatif haline getirmektedir. Özellikle yaz aylarında Kumburgaz, Selimpaşa, Silivri, bölgeye yakın olan ve alternatif yollarla da ulaşılabilinen Çorlu, Çerkezköy, Saray, Malkara, Keşan, Lüleburgaz gibi büyük ilçeler, Tekirdağ, Kırklareli, Edirne gibi il merkezleri, bu oto kurtarıcılar ve çekiciler için ciddi potansiyeller taşımaktadır.

* Beylikdüzü ilçesinde, Ambarlı limanına çalışan ve konteynır taşıyan araçlar ve TEM ve E-5 yollarını kullanan transit ağır ticari araçlar, ağır ticari kurtarıcıları - çekicileri için iyi bir potansiyeldir.

* Beylikdüzü ilçesinde bulunan, Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi ve dahilinde bulunan Birlik Sanayi sitesi, Bakır ve Pirinç Sanayicileri sitesi, Mermerciler Sanayi sitesi, Beykent Sanayi sitesi oto kurtarıcı firmalarının yoğun çalıştığı bölgelerdir.

* Beylikdüzü'de bir çok otomobil firmasının yetkili servis ve satış plazaları bulunmaktadır. Bu firmaların, çoklu taşıyıcılarla 0 km araç taşıma işleri yoğun olarak devam etmektedir.

Hem konut hem sanayi bölgesi özellikleri gösteren Beylikdüzü'de, kayar kasa, kambur kasa, sabit kasa, ahtapot, ağır ticari vasıta kurtarıcılığı olmak üzere oto kurtarma - çekici firmalarının tüm çeşitleri, 7/24, hareketli ve yoğundur.

 

7/24

Beylikdüzü Araç Çekici
Beylikdüzü Oto Çekici
Beylikdüzü Oto Kurtarma
Beylikdüzü Minibüs Çekici
Beylikdüzü Kamyon çekici
Beylikdüzü Ahtapot Çekici
Beylikdüzü Otobüs Çekici
Beylikdüzü Kurtarıcı
Beylikdüzü Oto Kurtarıcı

 

Etiketler

© Copyright 2017 - 2024 Tüm hakları saklıdır. Web Yazılım, Web Sitesi