ACİL KURTARICI ÇAĞIRIN!

  • AVCILAR İLÇESİNDE OTO KURTARICI - ÇEKİCİ FAALİYETLERİ

    AVCILAR İLÇESİNDE OTO KURTARICI - ÇEKİCİ FAALİYETLERİ

    Avcılar ilçesi, İstanbul'un batı ilçelerinden biri olup, ilçenin batısında Beylikdüzü ve Esenyurt, kuzeyinde Başakşehir, doğusunda Küçükçekmece ilçeleri, güneyinde ise Marmara Denizi yer almaktadır.

  • BÜYÜKÇEKMECE İLÇESİNDE OTO KURTARMA - ÇEKİCİ FAALİYETLERİ

    BÜYÜKÇEKMECE İLÇESİNDE OTO KURTARMA - ÇEKİCİ FAALİYETLERİ

    İstanbul'un batı ilçelerinden olan Büyükçekmece ilçesinin, batısında Silivri, kuzeyinde Çatalca ve Arnavutköy, Doğusunda Beylikdüzü ve Esenyurt , güneyinde ise Marmara denizi bulunmaktadır

  • BEYLİKDÜZÜ İLÇESİNDE OTO KURTARMA - ÇEKİCİ FAALİYETLERİ

    BEYLİKDÜZÜ İLÇESİNDE OTO KURTARMA - ÇEKİCİ FAALİYETLERİ

    Beylikdüzü ilçesi, Marmara bölgesine bağlı İstanbul ilinin bir ilçesidir. 37 km2 yüzölçümüne sahip ilçenin batısında Büyükçekmece, kuzeyinde Esenyurt, doğusunda ise Avcılar ilçeleri bulunmaktadır. 2017 nüfusu 314.670 olan ilçenin nüfusu, yoğun inşaat faaliyetleri ve göç sonucu, son üç yılda %20 artmıştır.

  • ESENYURT İLÇESİNDE OTO KURTARMA – ÇEKİCİ FAALİYETLERİ

    ESENYURT İLÇESİNDE OTO KURTARMA – ÇEKİCİ FAALİYETLERİ

    Esenyurt, İstanbul il sınırları içerisinde yer alan, 57 km2' lik yüzölçüme sahip, kuzeyinde Başakşehir ve Arnavutköy, doğusunda Avcılar, güneyinde Beylikdüzü, batısında Büyükçekmece ilçeleri bulunan, nüfusu (2017) 846.492 olan, son yıllarda büyük bir gelişme gösteren dev bir ilçedir. Kuzeyinde E-6 TEM otoyolu, güneyinde E-5 ile çevrili olan ilçenin tam ortasından, her iki otoyolu bağlayan Avcılar – Tem bağlantı yolu geçmektedir.

© Copyright 2017 - 2024 Tüm hakları saklıdır. Web Yazılım, Web Sitesi