ACİL KURTARICI ÇAĞIRIN!

AVCILAR İLÇESİNDE OTO KURTARICI - ÇEKİCİ FAALİYETLERİ

AVCILAR İLÇESİNDE OTO KURTARICI - ÇEKİCİ FAALİYETLERİ

Avcılar ilçesi, İstanbul'un batı ilçelerinden biri olup, ilçenin batısında Beylikdüzü ve Esenyurt, kuzeyinde Başakşehir, doğusunda Küçükçekmece ilçeleri, güneyinde ise Marmara Denizi yer almaktadır.

İlçenin ortasından geçen E-5 karayolu ve kuzeyinde bulunan TEM otoyolu, ilçenin Trakya ve İstanbul ana arteriyle olan bağlantısını sağlar. İlçe Avrupa ve Asya'yı bağlayan E-5 karayolu ve TEM otoyolu üzerinde bulunduğundan dolayı stratejik bir konuma sahiptir. Yine Kuzey Marmara oto yoluna, ilçenin batısında bulunan Çatalca bağlantısı ya da TEM otoyolu uzantısı Mahmutbey bağlantısı ile ulaşmak mümkündür. Tüm bu karayolu imkanları oto kurtarıcı - çekici firmaları için kritik öneme sahiptir.

2017 sayımına göre 435.682 olan nüfusuyla dinamik bir ilçe olan Avcılar'da, bireysel kullanımda bulunan binlerce araç  oto kurtarma - çekici firmaları için ciddi bir potansiyel oluşturmaktadır. İlçenin dar sokaklarında işlem yapabilmek için kamyonet tipi oto kurtarıcılar, çekiciler daha uygun olacaktır. Ahtapot cinsi çekiciler, oto kurtarıcılar da bölgede aktif çalışabilir.

Avcılar ilçesinde Firuzköy yolu üzerinde  birçok fabrika bulunmaktadır. Başta madeni eşya, dokuma, giyim eşyası olmak üzere irili ufaklı ikiyüzelliden fazla sanayi tesisi aktifdir. Bu da yoğun bir ticari araç sirkülasyonu anlamına gelmektedir. Ağır ticari çekici ve kurtarma araçları için bu bölge önemli bir potansiyeldir.

Etiketler

© Copyright 2017 - 2024 Tüm hakları saklıdır. Web Yazılım, Web Sitesi