ACİL KURTARICI ÇAĞIRIN!

BİR OTO KURTARICI - ÇEKİCİ FİRMASI ÇALIŞMA BÖLGELERİNİ NASIL BELİRLEMELİDİR?

BİR OTO KURTARICI - ÇEKİCİ FİRMASI ÇALIŞMA BÖLGELERİNİ NASIL BELİRLEMELİDİR?

Özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerde, oto kurtarıcı firmaları, filolarını şehrin belirli bölgelerine yerleştirirken bazı krıterleri göz önünde bulundururlar.

* Şehrin hangi yakasına hizmet verileceği. İstanbul özelinde Avrupa yakası ve Anadolu yakası olarak bölgelendirilebilir. Böylece oto kurtarıcılar o bölgeye ve köprülere ve gemi geçişlerine yakın konumlandırılır.

 * Çekiciler, sanayi sitelerine yakın konumlandırılabilir.

Örneğin Avrupa yakasında; Esenyurt Fatih sanayi sitesi, Avcılar sanayi sitesi, Küçükköy Sanko sanayi sitesi, Esenyurt Evren sanayi sitesi,  Haramidere sanayi sitesi, Büyükçekmece Tepecik sanayi sitesi, Silivri sanayi sitesi, Başakşehir Dolapdere sanayi sitesi, Başakşehir Esenler sanayi sitesi, Başakşehir Esenler sanayi sitesi, Başakşehir Sefaköy sanayi sitesi, Başakşehir Güngören - Bağcılar sanayi sitesi, Levent sanayi sitesi, Maslak Atatürk sanayi sitesi, Zeytinburnu Demirciler sanayi sitesi, Beylikdüzü Mermerciler sanayi sitesi, Beylikdüzü Birlik sanayisitesi, Yenibosna Kocasinan sanayi sitesi vb.

Anadolu yakasında ise Fatih Sultan Mehmet sanayi sitesi, İmes sanayi sitesi, Kartal oto sanayi sitesi, Pendik oto sanayi sitesi, Perpim sanayi sitesi, Sultanbeyli oto sanayi sitesi, Bostancı oto sanayi sitesi, Kurtköy sanayi sitesi, Kadosan sanayi sitesi, Tuzla Mermerciler sanayi sitesi gibi örnekler verilebilir. 

*  Ayrıca trafiğin yoğun olduğu yerleşim ve iş merkezleri de oto kurtarıcıların, çekicilerin şehire  yerleştirilmesinde önem arz eder. Bu merkezler Arnavutköy, Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Beykoz, Çatalca, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sarıyer, Silivri, Sultanbeyli, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar, Zeytinburnu  

* Tüm bu merkezler arasındaki iş akışı tüm boyutlarıyla değerlendirilmeli ve oto kurtarıcılar boş dönüşler, trafik yoğunluğu, sanayi / yerleşim bölgesi ayrımları krıterleri değerlendirilerek şehrin gerekli bölgelerine yerleştirilmelidir.

Etiketler

© Copyright 2017 - 2024 Tüm hakları saklıdır. Web Yazılım, Web Sitesi