ACİL KURTARICI ÇAĞIRIN!

ESENYURT İLÇESİNDE OTO KURTARMA – ÇEKİCİ FAALİYETLERİ

ESENYURT İLÇESİNDE OTO KURTARMA – ÇEKİCİ FAALİYETLERİ

Esenyurt, İstanbul il sınırları içerisinde yer alan, 57 km2' lik yüzölçüme sahip,  kuzeyinde Başakşehir ve Arnavutköy, doğusunda Avcılar, güneyinde Beylikdüzü, batısında Büyükçekmece ilçeleri bulunan, nüfusu (2017) 846.492 olan, son yıllarda büyük bir gelişme gösteren dev bir ilçedir. Kuzeyinde E-6 TEM  otoyolu, güneyinde E-5 ile çevrili olan ilçenin tam ortasından, her iki otoyolu bağlayan Avcılar – Tem bağlantı yolu geçmektedir.

İlçe, özellikle son yıllarda inşaat açısından büyük bir atak yapmış, göç alan kozmopolit yapısıyla, nüfusu büyük bir hızla artmaya devam etmektedir. Dolayısı ile kullanıcı anlamında ciddi bir araç stoğuna sahip olan ilçede, otomotiv sektörü de ciddi bir gelişim içindedir.

Otomotiv sektöründeki  büyük markaların hemen hepsinin satış ve yetkili servislerinin bulunduğu ilçede, dört adet sanayi sitesi bulunmaktadır. Bu siteler, Evren sanayi sitesi, Fatih sanayi sitesi, Avcılar sanayi sitesi ve İSO sanayi sitesidir.

Esenyurt ilçesinde oto kurtarma – çekici sektörü açısından incelendiğinde ise, olumlu ve olumsuz bazı faktörler göze çarpmaktadır.

* Esenyurt ilçesinin E-5 ve E-6 TEM yolları arasında kalması, İstanbul'u boydan boya geçen bu iki otoyola ulaşım açısından bir oto kurtarıcı için avantaj olarak görülebilir. Oto kurtarıcıların - çekicilerin Esenyurt ilçesinden Maslak ve İkitelli sanayi sitelerine doğrudan ulaşımı mevcuttur. 

* Trakya bölgesine yakınlığı ve Trakya'ya en yakın sanayi sitelerinin Esenyurt ilçesinde bulunması, oto kurtarıcılar - çekiciler açısından potansiyel olarak büyük bir avantaj olarak görülebilir.

* Esenyurt ilçesindeki büyük fabrikalar, nakliye işleri yapan ticari araçlar ve iş makineleri oto okurtarıcılar - çekiciler için ciddi bir hareketlilik yaratmakta, bu da bölgede kambur kasa, kayar kasa, ahtapot, ağır ticari kayar kasa, gözlük tipi oto kurtarıcılar için potansiyel anlamına gelmektedir. 

* Sanayi sitelerinin Esenyurt ilçesinin ortasında kalması, oto kurtarıcıların bu sanayi sitelerine giriş-çıkışlarını zorlaştırmakta ve altyapı sorunları olarak karşımıza çıkmaktadır

* Hızla artan nüfusa karşın, Esenyurt ilçesinin tali yolları aynı hız ve kalitede artamamış olup, oto kurtarıcılar açısından kısmi sorunlara yol açabilecek alt yapı sorunları mevcuttur.

Tüm bunlar bir arada düşünüldüğünde, dinamik yapısı ile Esenyurt ilçesinin, profesyonel oto kurtarma – çekici firmaları için ciddi bir potansiyel taşıdığı muhakkaktır.

 

7/24

Esenyurt Araç Çekici
Esenyurt Oto Çekici
Esenyurt Oto Kurtarma
Esenyurt Minibüs Çekici
Esenyurt Kamyon çekici
Esenyurt Ahtapot Çekici
Esenyurt Otobüs Çekici
Esenyurt Kurtarıcı
Esenyurt Oto Kurtarıcı

Etiketler

© Copyright 2017 - 2024 Tüm hakları saklıdır. Web Yazılım, Web Sitesi