ACİL KURTARICI ÇAĞIRIN!

BÜYÜKÇEKMECE İLÇESİNDE OTO KURTARMA - ÇEKİCİ FAALİYETLERİ

BÜYÜKÇEKMECE İLÇESİNDE OTO KURTARMA - ÇEKİCİ FAALİYETLERİ

İstanbul'un batı ilçelerinden olan Büyükçekmece ilçesinin, batısında Silivri, kuzeyinde Çatalca ve Arnavutköy, Doğusunda Beylikdüzü ve Esenyurt , güneyinde ise Marmara denizi bulunmaktadır.

İlçenin ortasından geçen E-5 karayolu, ilçenin Trakya ve İstanbul ana arteriyle olan bağlantısını sağlar. Ayrıca Büyükçekmece'nin kuzeyinde bulunan TEM otoyoluna bağlanmak için Hadımköy bağlantı yolu ve Çatalca bağlantı yolu kullanılabilmektedir. İlçe Avrupa ve Asya'yı bağlayan E-5 karayolu ve TEM otoyolu üzerinde bulunduğundan dolayı stratejik bir konuma sahiptir. Yine Kuzey Marmara oto yoluna, Çatalca bağlantısı ile ulaşmak mümkündür. Tüm bu karayolu imkanları oto kurtarıcı - çekici firmaları için çok önemlidir.

Büyükçekmece ilçesi, güneyinde bulunan Marmara denizinde, uzun bir kıyı şeridine sahiptir ve İstanbul'un en önemli sayfiye yerlerinden biridir. İlçenin nüfusu 2017 sayımına göre 243.474 olmasına rağmen, yaz aylarında bu sayı 750-800 binleri bulmaktadır. Dolayısı ile yazın 7/24 yaşanan bu hareketlilik, oto kurtarıcı - çekici firmaları için ciddi bir potansiyel anlamına gelmektedir.

Oto kurtarıcı - çekici firmaları açısından incelediğimizde ise

*  Büyükçekmece ilçesinin, E-5 ve TEM otoyolları üzerinde bulunması ve Hadımköy ve Çatalca bağlantı yollarına sahip olması, yine Kuzey Marmara otoyoluna Çatalca bağlantısı ile katılma imkanı, oto kurtarma - çekici firmaları için  büyük bir avantajdır. Oto kurtarıcılar bu karayollarını kullanarak İkitelli ve Maslak organize sanayi bölgelerine ve Anadolu geçişi için 15 Temmuz Şehitler köprüsüne, Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne ve  Yavuz Sultan Selim köprüsüne kolayca ulaşabilirler.

* Büyükçekmece ilçesinin Trakya bölgesine olan yakınlığı, oto kurtarıcı ve çekici firmalarını, Trakya bölgesi için ciddi bir alternatif haline getirmektedir. Özellikle yaz aylarında Kumburgaz, Selimpaşa, Silivri, bölgeye yakın olan ve alternatif yollarla da ulaşılabilinen Çorlu, Çerkezköy, Saray, Malkara, Keşan, Lüleburgaz gibi büyük ilçeler, Tekirdağ, Kırklareli, Edirne gibi il merkezleri, bu oto kurtarıcılar ve çekiciler için ciddi potansiyeller taşımaktadır.

* Büyükçekmece ilçesinde bulunan fuar merkezi TÜYAP, 365 gün hemen her sektörden fuarlara ev sahipliği yapmaktadır. Bu fuarlara yıl boyunca yüzbinlerce ziyaretçi akın etmekte, bu yoğunluk ise oto kurtarıcı - çekici firmaları için bir potansiyel oluşturmaktadır.

* TEM, E-5 ve Kuzey Marmara otoyollarını kullanan transit ağır ticari araçlar, ağır ticari kurtarıcıları - çekicileri için iyi bir potansiyeldir.

* Hadımköy, Ömerli, Kıraç gibi sanayi bölgeleri ağır ticari, forklift, iş makinesi taşımacılığı hedefleyen oto kurtarıcı - çekiciler için cazip bölgelerdir. Ayrıca Çatalca bağlantı yolu üzerinde birçok tır parkı, lojistik firma bulunmaktadır.

* Büyükçekmece ve Beylikdüzü ilçe sınırında bulunan Beykent sanayi sitesi, oto kurtarıcı firmalarının yoğun çalıştığı bir sitedir. Ayrıca Çatalca bağlantı yolu üzerinde bulunan irili ufaklı bir çok oto tamir servisi oto kurtarıcıların hedef noktalarındandır.

* Büyükçekmece'de bir çok otomobil firmasının yetkili servis ve satış plazaları bulunmaktadır. Bu firmaların, çoklu taşıyıcılarla 0 km araç taşıma işleri yoğun olarak devam etmektedir.

Hem konut, hem sanayi, hem de yazlık bölgesi özellikleri gösteren Büyükçekmece'de, kayar kasa, kambur kasa, sabit kasa, ahtapot, ağır ticari vasıta kurtarıcılığı olmak üzere oto kurtarma - çekici firmalarının tüm çeşitleri, 7/24, hareketli ve yoğundur.

7/24

Büyükçekmece Araç Çekici
Büyükçekmece Oto Çekici
Büyükçekmece Oto Kurtarma
Büyükçekmece Minibüs Çekici
Büyükçekmece Kamyon çekici
Büyükçekmece Ahtapot Çekici
Büyükçekmece Otobüs Çekici
Büyükçekmece Kurtarıcı
Büyükçekmece Oto Kurtarıcı

Etiketler

© Copyright 2017 - 2024 Tüm hakları saklıdır. Web Yazılım, Web Sitesi